MEDIPRAXE a.s.

PRAKTICKÝ LÉKAŘ PRO DOSPĚLÉ

 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ / GDPR /.

Vážení pacienti,

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány ve zdravotnické dokumentaci v plném souladu s platnými právními předpisy zejména v souladu se zákonem č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování (zákon o zdravotních službách) a jeho prováděcími předpisy.

Jejich zabezpečení a ochrana je zajištěna v souladu s těmito předpisy i v souladu s Obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně osobních údajů ( tzv. GDPR ).

 

 

V naší ambulanci používáme  MEDEVIO zabezpečenou formu komunikace s pacienty. Je k dispozici jako webová a také mobilní aplikace. Můžete s námi řešit všechny neakutní požadavky, které byste jinak řešili po telefonu nebo emailu. Naše komunikace tak bude rychlejší a bezpečnější.

Již nemusíte opakovaně telefonovat do ambulance, kde zrovna nemůžeme přijmout hovor, protože se věnujeme jinému pacientovi. Požadavky můžete odesílat i mimo pracovní dobu, ozveme se zpět hned, jak to bude možné.

Vzhledem k ochraně osobních údajů již nebude možné komunikovat přes Messenger, Whatsapp a podobné aplikace. Věříme, že nový způsob komunikace vám bude vyhovovat a ušetří čas nám všem. Moc děkujeme za pochopení. ❤️

Pomozte nám pečovat o vaše zdraví a nainstalujte si aplikaci Medevio do telefonu:


Android na Google Play
iOS na App Store

 

Pokračovat na Medevio
Pokračovat na Medevio

Pokračovat na Medevio

 Společnost Medipraxe a.s. provozuje 3 lékařské ordinace v Libereckém kraji: